نمی‌دونم چی شد که من و خواهرم تو ماشین کل‌کل آهنگ عربی انداختیم و قرار شد بابا تصمیم بگیره کدوممون آهنگ عربی‌ای که انتخاب می‌کنه بهتره. خواهرم آهنگ آه ونص» از نانسی عجرم رو انتخاب کرد و من آهنگ معاک قلبی» از عمرو دیاب.

بابا آهنگ خواهرم رو به عنوان برنده انتخاب کرد و پانیذ هم گفت که آهنگ من رو دوست نداره، شما هم شاید دوست نداشته باشید؛ من اما خیلی دوستش دارم. جزء آهنگ‌های موردعلاقمه به شدتی که شاید یک روز تمام از صبح تا شب مدام بهش گوش داده باشم.

عمرو دیاب، این خواننده مصری، از مشهورترین خوانندگاه عربه و یکی از تاثیرگذارترین خوانندگان در ترویج سبک مدیترانه‌ای*

بشنویم. معاک قلبی(قبلم با توست) از عمرو دیاب

دریافت
حجم: 6.26 مگابایت

*سبک مدیترانه‌ای: تلفیقی از موسیقی عربی و موسیقی پاپ غربی است. شاید این ترانه از عمرو دیاب یکی از بهترین مثال‌ها برای این سبک باشد. ترانهٔ نورالعین(نور چشم)

دریافت
حجم: 6.69 مگابایت

ممد کل و ارزش والای زن

جملات جعلی؛ سخنان بزرگان یا عکس‌نوشته‌های پوشالی؟

به مناسبت عدم اعلام وبلاگ‌های برتر بیان (موقت)

آهنگ ,عمرو ,دیاب ,فایل ,پخش ,شاید ,عمرو دیاب ,آخرین نسخه ,به آخرین ,نسخه می ,می باشد

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ایران راپل ارائه دهنده ی خدمات دسترسی با طناب آموزش کودکان خوش نشین (خرمالوی یاد سابق ^_^) عوامل موفقیت درتحصیل یادداشت های یک کرم وبلاگ شرکت طیور پروران میهن A girl who is addicted to writing دانستنی های تجارت ایران حرفهای نگفته ، کارهای نکرده.... با ما از سفر خود لذت ببرید